Start : Filosofen : Barnens egen grillbricka
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Barnens egen grillbricka
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Onsdag, 8 April 2009 14:22

Scan har nu lanserat ännu en produkt med undermåligt innehåll; självklart riktas även denna produkt till barn och barnfamiljer. Från Scans sida pratar man gärna om hur kul det är med variation.

Jag är inte säker på vad man menar med variation; men det kanske räcker att göra som Scan gjort - tillverka produkter med olika utseende men samma tvivelaktiga innehåll - så blir det variation av det.

Precis som övriga produkter i Hot Dogs-segmentet så innehåller "Barnens egen grillbricka" produkter som är helt fria från gluten, laktos, ägg, soja-, mjölk- och ärtprotein. Scan fortsätter också på den inslagna vägen med att till ca 65% vara helt fria från kött (kötthalten i Scans Hot Dogs-produkter ligger någon procent under eller över 35%).

Vi väntar fortfarande på en produkt från Scan i deras "Hot Dog"-sortiment som är riktad till barn och barnfamiljer vars innehåll överstiger 40% köttmängd