Start : Systeminfo
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Sajten
junkfood.se 1.5 Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Torsdag, 28 Augusti 2008 00:00
Vi är tillbaka i en något förändrad skepnad. Vårat mål och budskap är detsamma: TÄNK PÅ VAD DU ÄTER! Hör gärna av dig med synpunkter, positiva som negativa, på den nya sajten.
 
Om junkfood.se Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Torsdag, 24 Augusti 2006 19:45

Junkfood.se är en ett försök att genomföra en idé jag fick efter många års förundran över trenden att urskiljningslöst konsumera mer och sämre mat och annat ätbart. I botten av idén ligger också mitt egna intresse för att mina barn aktivt skall ta del av vad de stoppar i sig.

Läs mer...
 
junkfood.se kommer igång Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Onsdag, 23 Augusti 2006 22:27

Arbetet med att få upp junkfood.se med Dynamo CMS påbörjas!

Sakta men säkert

I dagarna påbörjades det digra arbetet med att få upp junkfood.se med innehållshanteringssystemet Dynamo CMS. Det kommer att ta en tid innan vi får ordning på allting såsom grundläggande innehåll och layout. Men med mycket tålamod och en hel del testande så skall det nog gå bra. Dynamo är ett snabbt och relativt lättarbetat system, när man väl kommer på hur man skall anpassa sina visioner till de verktyg som erbjuds.