Start : Filosofen
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Barnens egen grillbricka
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Onsdag, 8 April 2009 14:22

Scan har nu lanserat ännu en produkt med undermåligt innehåll; självklart riktas även denna produkt till barn och barnfamiljer. Från Scans sida pratar man gärna om hur kul det är med variation.

Läs mer...
 
Lyxräkor från ICA med glutamat
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Lördag, 28 Mars 2009 21:05

ICA tar steget fullt ut till ett hälsosammare sortiment och visar hur mån man är om sina kunder genom att tillsätta smakförstärkare.

Läs mer...
 
Sätt betyg på skol- och förskolematen
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Onsdag, 18 Mars 2009 00:00

Betygsätt skol- och förskolematen på Livsmedelsverkets hemsida!

Skolor: klicka här
Förskolor: klicka här

 
Stuvad glutamat från Findus
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Torsdag, 15 Januari 2009 00:00

"Hög och jämn kvalitet har alltid varit den viktigaste ingrediensen i alla Findusprodukter och våra höga kvalitetskrav är en trygghet för konsumenterna." Enligt Findus själva alltså. Detta måste vara anledningen till att de envisas med att tillsätta glutamat i sina produkter! Stuvad glutamat, någon?

Läs mer...
 
Mera lägereld (och korv, jägarfalukorv)
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Onsdag, 17 December 2008 00:00

Ännu en produkt i Scans "friluft- och vildmarksserie" lanseras. Dessa produkter skall helst förtäras vid en lägereld, alternativt av de som vill uppleva naturen och lägerelden i sitt kök. Den här gången är det Delifalukorven som får sig ett uppsving i form av Jägarfalukorven. Men hur var det med det kokta köttet? Eller var det rökt?

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 Nästa > Slut >>

Sida 1 av 4