Start : Svepet : Coop ska sälja Karamellkungen
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Coop ska sälja Karamellkungen
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Lördag, 14 Februari 2009 00:00

Dagligvarukoncernen Coop och lösgodisjätten Karamellkungen har tecknat ett flerårigt avtal som innebär att samtliga Coopbutiker ska sälja Karamellkungens lösgodis.

Koncernens godis lanseras i ytterligare cirka 200 Coopbutiker.

Källa: DN.SE, 2009-02-14

Junkfood: Rent spontant undrar man hur en koncern som stoltserar med att vara grön, som utanför sina butiker väldigt tydligt påvisar om man är KRAV-certifierad och som har all möjlighet i världen att påverka marknaden kan välja att skriva avtal med ett företag som Karamellkungen?! Det finns ju klockrena alternativ (som t ex Sjölundagård, Ekogrossisten). Är det månne för att man är rädd att ens kunder skall gå och köpa självlysande godis i någon annan butik man gör detta? Då kanske man borde höja kvaliteten på sina andra produkter istället för att ta in ännu mera skräp i sitt sortiment? Bara en tanke..