Start : Svepet : Plus Sommar pratar grillkorv med Junkfood!
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Plus Sommar pratar grillkorv med Junkfood!
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Måndag, 16 Juni 2008 18:30

Plus Sommar pratar grillkorv; grillar och kylboxar. Junkfood begav sig till Umeå för att spela in Plus Sommar med Sverker och gänget. Med oss fanns också folk från Scan m fl.

SVT kontaktade Junkfood för flera veckor sedan och frågade om vi skulle vara intresserade av att delta i en inspelning av Plus Sommar; det skulle handla om korv. Självklart var vi intresserade. Med oss skulle vi ha Scan och Lithells. Tyvärr så backade Lithells ur; men det var kul att Scan dök upp.

Så den 10/6 reste vi till Umeå där Plus Sommar hade scoutat en underbar inspelningsplats. Vädret var inte på vår sida, men det blev en intressant upplevelse.

TV eller ej, så är denna debatt viktig. Och det är självklart alldeles för kort om tid att på några minuter göra framsteg i den, men ämnet behöver belysas om och om igen.

Se Plus Sommar i SVT1, på tis 17/6 kl 21:00 (sänds även i SVT24 18/6, SVT1 20/6, SVT24 20/6 och SVT1 21/6).