Start : Svepet
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Barnens mat sämre än föräldrarnas
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Söndag, 22 Februari 2009 00:00

Mat som riktar sig särskilt till barn kan vara både dyrare och sämre än varorna i det vanliga sortimentet. Det visar Konsumentföreningen Stockholms årliga undersökning.

Läs mer...
 
Coop ska sälja Karamellkungen
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Lördag, 14 Februari 2009 00:00

Dagligvarukoncernen Coop och lösgodisjätten Karamellkungen har tecknat ett flerårigt avtal som innebär att samtliga Coopbutiker ska sälja Karamellkungens lösgodis.

Läs mer...
 
Dubbelmoral i fiskdisken
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Tisdag, 3 Februari 2009 00:00

Butiker som säljer fisk har ökat utbudet av miljöbra produkter men har samtidigt inte slopat de miljösämre alternativen. Det visar en butiks­undersökning som Naturskyddsföreningen genomfört.

Läs mer...
 
Mer frukt och godis i våra korgar
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Onsdag, 21 Januari 2009 00:00

Mindre sprit men mer vin och frukt. Svensken köper mer färsk frukt än någonsin, men lägger fortfarande mer pengar på godis. Det visar SCB:s årsbok som kom ut idag.

Läs mer...
 
Natamycin används fortfarande i ost
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Söndag, 7 December 2008 07:30

Testfakta har testat åtta fabrikat av prästost; förutom att fetthalten avvek från det som uppgavs på förpackningen, så hittade man också att konserveringsmedlet E235, eller Natamycin, fortfarande användes i två av ostarna. Natamycin är en kontroversiell tillsats.

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 Nästa > Slut >>

Sida 2 av 5