Start
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Makten över Maten
Onsdag, 11 Juni 2008 00:00

MUDI MUMS - Makten över maten - MJV:s bok om vem som har makten över din mat, och vad du kan göra för att ta den tillbaka. Boken är en uppföljare av Mudimums guiden - Mat utan djurindustri, Mat utan multinationella storföretag.

MUDIMUMS handlar om att ifrågasätta vem som äger och kontrollerar maten vi äter i Sverige. Generellt koncentreras inflytandet över livsmedelsproduktionen i allt färre och allt större företag. Företag drivs av en logik där vinst går före hänsyn till människor, djur och natur.

Läs mer...
 
Maten inom skola, vård och omsorg måste bli mycket bättre!
Fredag, 9 Maj 2008 18:22

Många har tröttnat, många tycker det är tjatigt och många vet inte riktigt vad de skall göra. Man känner sig maktlös och orkar till slut inte bry sig. Men det finns de som använder sin energi på annat sätt. Möt Camilla Sparring.

Läs mer...
 
Kolla korven
Söndag, 13 April 2008 21:22

Lithells gör stor affär av sin grillkorvslansering under banderollen "Barnens Bästa". Man undrar vems grå celler som tagit semester när den här kampanjen tagits fram. Lithells stoltserar med att man har hela 56% kött i sin "riktiga grillkorv".

 

Läs mer...
 
Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
Fredag, 26 Oktober 2007 00:00

Vad händer med livsmedlen innan de kommer in i våra kök? Såväl till vardags som till fest sätter vi aningslöst i oss mängder av tillsatser och substitut, lurade av reklamens budskap om hemlagat och hälsosamt. För myndigheterna är det huvudsaken att livsmedlen inte är direkt hälsovådliga. Sedan är det fritt fram att sälja glass som inte är glass och cider som inte är cider.

Läs mer...
 
Om junkfood.se
Torsdag, 24 Augusti 2006 19:45

Junkfood.se är en ett försök att genomföra en idé jag fick efter många års förundran över trenden att urskiljningslöst konsumera mer och sämre mat och annat ätbart. I botten av idén ligger också mitt egna intresse för att mina barn aktivt skall ta del av vad de stoppar i sig.

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 Nästa > Slut >>

Sida 7 av 7