Start
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
junkfood.se 1.5
Torsdag, 28 Augusti 2008 00:00
Vi är tillbaka i en något förändrad skepnad. Vårat mål och budskap är detsamma: TÄNK PÅ VAD DU ÄTER! Hör gärna av dig med synpunkter, positiva som negativa, på den nya sajten.
 
Databas skapas över klimatsmart mat
Onsdag, 13 Augusti 2008 20:23

Vi äter ägg, bröd och sallad men har ingen aning om hur våra matvanor påverkar klimatet. Det ska man nu råda bot på.

Läs mer...
 
Atria om tillsatser i Lönnebergaskinkan
Tisdag, 24 Juni 2008 20:00

I januari anmälde Konsumentföreningen Stockholm en annons för Atrias Lönnebergaskinka till Konsumentverket. Skinkan innehöll sju tillsatser, bland annat smakförstärkaren natriumglutamat (E621). Martin Linde, marknadsdirektör på Atria, kommenterar händelsen.

Läs mer...
 
Plus Sommar pratar grillkorv med Junkfood!
Måndag, 16 Juni 2008 18:30

Plus Sommar pratar grillkorv; grillar och kylboxar. Junkfood begav sig till Umeå för att spela in Plus Sommar med Sverker och gänget. Med oss fanns också folk från Scan m fl.

Läs mer...
 
Grattis Frödinge Mejeri!
Onsdag, 11 Juni 2008 00:00

Ännu ett företag gör ett magnifikt magplask och övergår till billiga och härdade fetter i sitt produktsortiment; vi introducerar Frödinge Kladdkaka!

Frödinge Mejerier, det "traditionsrika" företaget som givit oss den "klassiska ostkakan" i butiken har kommit på den lysande idén att använda härdade fetter (från raps och palm) i sin Kladdkaka-produkt (enportionsförpackning).

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 Nästa > Slut >>

Sida 6 av 7