Start
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Dubbelmoral i fiskdisken
Tisdag, 3 Februari 2009 00:00

Butiker som säljer fisk har ökat utbudet av miljöbra produkter men har samtidigt inte slopat de miljösämre alternativen. Det visar en butiks­undersökning som Naturskyddsföreningen genomfört.

Läs mer...
 
Mer frukt och godis i våra korgar
Onsdag, 21 Januari 2009 00:00

Mindre sprit men mer vin och frukt. Svensken köper mer färsk frukt än någonsin, men lägger fortfarande mer pengar på godis. Det visar SCB:s årsbok som kom ut idag.

Läs mer...
 
Stuvad glutamat från Findus
Torsdag, 15 Januari 2009 00:00

"Hög och jämn kvalitet har alltid varit den viktigaste ingrediensen i alla Findusprodukter och våra höga kvalitetskrav är en trygghet för konsumenterna." Enligt Findus själva alltså. Detta måste vara anledningen till att de envisas med att tillsätta glutamat i sina produkter! Stuvad glutamat, någon?

Läs mer...
 
Mera lägereld (och korv, jägarfalukorv)
Onsdag, 17 December 2008 00:00

Ännu en produkt i Scans "friluft- och vildmarksserie" lanseras. Dessa produkter skall helst förtäras vid en lägereld, alternativt av de som vill uppleva naturen och lägerelden i sitt kök. Den här gången är det Delifalukorven som får sig ett uppsving i form av Jägarfalukorven. Men hur var det med det kokta köttet? Eller var det rökt?

Läs mer...
 
Äkta Vara
Tisdag, 16 December 2008 00:00

Fortsättningen på "Den Hemlige Kocken". Mats-Eric Nilsson berättar om det du (inte) vill veta om livsmedel och livsmedelsproducenter. Ett "matnyttigt" kompendium för dig som vill ha bättre koll på vad du stoppar i dig, eller väljer att inte stoppa i dig.

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 Nästa > Slut >>

Sida 3 av 7