Start : Filosofen
Tänk på vad du äter
Annars gör någon det åt dig

Ny sajt!

Vi har uppgraderat vår sajt. Detta innebär med stor säkerhet att vissa sidor fortfarande saknas och att andra sidor fått nya "adresser". Så om ni får ett felmeddelande, vänligen gå till startsidan och sök efter den artikel ni letar efter
Årets mest onödiga korvprodukt?
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Tisdag, 11 November 2008 14:18

Scan skulle kunna vara en kandidat för utmärkelsen "Årets mest onödiga korvprodukt 2008". Med sitt odiskutabla sinne för vad konsumenterna vill ha så har Scans marknadsgenier tagit fram .. ta-daa .. färdigskivad falukorv! Produkten du inte visste att du behövde. Varför inte lägga ned tiden och pengarna på att ta fram produkter med mindre tillsatser och bättre råvaror istället? Bara ett tips.

 
Lägereld och Jägarbacon
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Lördag, 8 November 2008 13:42

Scans Jägarbacon är den lite kaxigare bacon-produkten för den som gärna äter sin mat ute i naturen, framför en öppen eld. Ja, så tycker i alla fall Scan. Men hur var det med det kokta fläsket? Eller var det rökt?

Läs mer...
 
Är "Familjen Dafgård" inne på nytt spår?
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Fredag, 7 November 2008 20:43

"NYTT RECEPT - GODARE RÄTTER! Vi är inte färdiga, men målet är klart: Inga onödiga tillsatser. Inga konstgjorda färgämnen. Inga artificiella aromer. Alla tillsatser är förstås inte dåliga. En del behövs för konsistens, smak och hållbarhet. Men vi har rensat ut onaturliga smakförstärkare som glutamat E 621. Och vi har jobbat länge med att dra ner på socker och salt i våra rätter. Resultat: Nya, godare recept som innehåller mindre. Det enda vi har lagt till är ingredienser som höjer kvaliteten."

Läs mer...
 
Grattis Frödinge Mejeri!
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Onsdag, 11 Juni 2008 00:00

Ännu ett företag gör ett magnifikt magplask och övergår till billiga och härdade fetter i sitt produktsortiment; vi introducerar Frödinge Kladdkaka!

Frödinge Mejerier, det "traditionsrika" företaget som givit oss den "klassiska ostkakan" i butiken har kommit på den lysande idén att använda härdade fetter (från raps och palm) i sin Kladdkaka-produkt (enportionsförpackning).

Läs mer...
 
Maten inom skola, vård och omsorg måste bli mycket bättre!
Skrivet av Joaquim Homrighausen   
Fredag, 9 Maj 2008 18:22

Många har tröttnat, många tycker det är tjatigt och många vet inte riktigt vad de skall göra. Man känner sig maktlös och orkar till slut inte bry sig. Men det finns de som använder sin energi på annat sätt. Möt Camilla Sparring.

Läs mer...
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 Nästa > Slut >>

Sida 2 av 4